Mathilde Leemhuis
Mathilde Leemhuis begon op 11-jarige leeftijd met saxofoonlessen bij de plaatselijke muziekvereniging. Haar passie voor muziek groeide sterk dankzij saxofoondocent Jildou Renema, die haar ook stimuleerde mee te doen aan concoursen. In maart 2008 werd Mathilde één van de finalisten van de regionale finale van het Prinses Christina Concours te Groningen, waar ze meerdere prijzen won. In 2010 begon ze met de vooropleiding Klassiek Saxofoon bij Johan van der Linden aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede, het jaar daarop werd ze aangenomen om haar Bachelorstudie te beginnen. Tijdens haar studie volgde ze meerdere Masterclasses en speelde ze in het ArtEZ/HKU Saxofoonorkest. Haar laatste studiejaar volgde ze aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle, in 2014 studeerde ze af en behaalde ze haar Bachelor of Music. Momenteel speelt Mathilde alt-saxofoon in het Quatre Femmes Saxofoon kwartet, waarmee ze veel concerten geeft (met als hoogtepunt meerdere live optredens op Radio4) en tweemaal een tournee naar Oostenrijk.

Als docent is Mathilde actief bij Excelsior Westenholte, Stichting TacT Muziek, Muziekschool Hengelo, Muziekvereniging Cadenza Twello en Cultuurkust Harderwijk.

Siemen van Elburg
Siemen van Elburg werd in 1997 geboren in Zwolle en studeert momenteel klassiek slagwerk op het Artez conservatorium in Zwolle. Op zijn vijfde begon hij met muziek maken. Nadat hij les had gehad van verschillende docenten, waaronder Marco Onstenk, kwam hij terecht bij Rob van Plateringen. In die tijd was Siemen nog lid bij CMH Hattem en speelde daar in het A-orkest en het slagwerkensemble. Docent Rob van Plateringen wist Siemen op te leiden tot het conservatorium. 

Als musicus schnabbelt Siemen bij diverse orkesten. Hij is momenteen lid bij het Gelders Fanfare Orkest

Jan Hibma
Jan Hibma werd in 1967 geboren in Heerhugowaard en groeide op in IJlst. Omdat muziek een belangrijke rol speelde in het gezin Hibma was het niet verwonderlijk dat Jan al op jeugdige leeftijd meespeelde op trompet in het fanfareorkest in IJlst en later ook in het Frysk Fanfare Orkest en Brassband Emmeloord. Na de middelbare school ontwikkelde hij zijn muzikale talenten aan de conservatoria in Leeuwarden en Hilversum. Hier behaalde hij het praktijkdiploma HaFaBra bij docenten Jan de Haan en Dirk Annema en wist hij zich de bevoegdheden te verwerven voor Docerend en Uitvoerend musicus trompet bij docenten Jan Holtrop en Dick Teunissen. Ook het Groot Diploma Directie werd in Hilversum behaald bij docent Gerrit Fokkema. Al op 14-jarige leeftijd begon Jan met dirigeren en dat mag uitzonderlijk jong genoemd worden. In 2011 is Jan onderscheiden voor zijn 30-jarig dirigentschap. Gedurende deze tijd heeft Jan ervaring opgedaan met fanfare-, brassband- en harmonieorkesten in alle afdelingen. Ook op koor gebied heeft hij zijn sporen verdiend. Met verschillende orkesten wist Jan veel goede resultaten te boeken op concoursen. Vele eerste prijzen werden behaald. Hoogtepunten zijn een viertal behaalde landskampioenschappen.

Als docent is Jan actief bij het Kunstencentrum Atrium en Ritmyk in Sneek en bij het Cultuur Kwartier Sneek. Ook verzorgt Jan Hibma projecten op basisscholen. Daarnaast is hij als dirigent actief bij Excelsior WestenholteFanfare Kunst en Genoegen in Dronrijp, Mannenkoor Edoza in Sneek, Westerlauwers mannenkoor in Buitenpost en het B-orkest van Brassband Hosannah in Leeuwarden.

Daan Slagter
Daan Slagter staat bekend om zijn creatieve drumgrooves. Hij laat zich inspireren door verschillende muziekstijlen, waaronder jazz, elektronische, pop en rock. Als kind speelde hij bij de plaatselijke malletband en de fanfare. Via de kleine trom groeide hij door naar het drumstel.

Als musicus is Daan actief bij de bands Goatmusic, Goldfish en Jantsje Procee.