Marten van der Wal (A-orkest)
Marten van der Wal werd op 24 augustus 1966 geboren in Wons (Friesland). Op 10-jarige leeftijd startte hij met muzieklessen bij de muziekschool in Bolsward, met als docenten Sjerp Wijbenga en Jouke Hoekstra. Al op jeugdige leeftijd speelde Marten bugel in verschillende regionale orkesten waaronder de Wonseradeelkapel, Friesch Koper Orkest en de AGO-Brassband. Op trompet is Marten jaren actief geweest als solo trompettist in het Frysk Fanfare Orkest en als lead trompettist bij de Bigband Friesland.
In 1983 werd de studie aan de toenmalige Muziek Pedagogische Academie in Leeuwarden opgepakt, met als hoofdvakken Trompet en Hafabra- directie. Docent trompet was Jan Holtrop en docenten Hafabra-directie: Dirk Annema en Gerrit Fokkema. In 1989 werd het Docerend Musicus diploma Trompet behaald en in 1990 het praktijkdiploma Hafabra-directie. Van 1990 tot 1992 studeerde Marten aan het Hiversums Conservatorium bij Gerrit Fokkema voor het Einddiploma Hafabra-directie.

Als dirigent is Marten actief bij Excelsior Westenholte, SDG Heerde en SDG Ommen. Naast dirigeren is Marten werkzaam als freelance arrangeur en graveur. www.martenvanderwal.com

Jan Hibma | B-orkest
Jan Hibma werd in 1967 geboren in Heerhugowaard en groeide op in IJlst. Omdat muziek een belangrijke rol speelde in het gezin Hibma was het niet verwonderlijk dat Jan al op jeugdige leeftijd meespeelde op trompet in het fanfareorkest in IJlst en later ook in het Frysk Fanfare Orkest en Brassband Emmeloord. Na de middelbare school ontwikkelde hij zijn muzikale talenten aan de conservatoria in Leeuwarden en Hilversum. Hier behaalde hij het praktijkdiploma HaFaBra bij docenten Jan de Haan en Dirk Annema en wist hij zich de bevoegdheden te verwerven voor Docerend en Uitvoerend musicus trompet bij docenten Jan Holtrop en Dick Teunissen. Ook het Groot Diploma Directie werd in Hilversum behaald bij docent Gerrit Fokkema. Al op 14-jarige leeftijd begon Jan met dirigeren en dat mag uitzonderlijk jong genoemd worden. In 2011 is Jan onderscheiden voor zijn 30-jarig dirigentschap. Gedurende deze tijd heeft Jan ervaring opgedaan met fanfare-, brassband- en harmonieorkesten in alle afdelingen. Ook op koor gebied heeft hij zijn sporen verdiend. Met verschillende orkesten wist Jan veel goede resultaten te boeken op concoursen. Vele eerste prijzen werden behaald. Hoogtepunten zijn een viertal behaalde landskampioenschappen.

Als docent is Jan actief bij het Kunstencentrum Atrium en Ritmyk in Sneek en bij het Cultuur Kwartier Sneek. Ook verzorgt Jan Hibma projecten op basisscholen. Daarnaast is hij als dirigent actief bij Excelsior WestenholteFanfare Kunst en Genoegen in Dronrijp, Mannenkoor Edoza in Sneek, Westerlauwers mannenkoor in Buitenpost en het B-orkest van Brassband Hosannah in Leeuwarden.

Siemen van Elburg | Slagwerkgroep & Slagwerkkids
Siemen van Elburg werd in 1997 geboren in Zwolle en studeert momenteel klassiek slagwerk op het Artez conservatorium in Zwolle. Op zijn vijfde begon hij met muziek maken. Nadat hij les had gehad van verschillende docenten, waaronder Marco Onstenk, kwam hij terecht bij Rob van Plateringen. In die tijd was Siemen nog lid bij CMH Hattem en speelde daar in het A-orkest en het slagwerkensemble. Docent Rob van Plateringen wist Siemen op te leiden tot het conservatorium. 

Als musicus schnabbelt Siemen bij diverse orkesten. Hij is momenteel lid bij het Gelders Fanfare Orkest